Referenties

Blinker

Na 2 jaar goede support op ons oude CMS hebben we besloten om over te stappen naar hun eigen platform, het Funil CMS. Belangrijke reden hiervoor was de goed geleverde service vanuit de helpdesk. Iedere vraag wordt binnen korte tijd naar wens beantwoord. Daarnaast kunnen ze erg goed de vertaling maken van onze wensen en ideeën naar de praktische uitvoering. Zowel qua vormgeving van het proces als de bijbehorende techniek. We zitten nu midden in het project om een gehele nieuwe website op te zetten. Hierin komen heel duidelijk de kennis, de servicegerichtheid en het praktisch meedenken van Funil naar voren. We zijn nog steeds erg tevreden over onze keuze voor Funil!

Marlinde Oosterhoff – Marketing manager Blinker e-mail marketing
 

Today’s best deal

Sinds een jaar maken wij gebruik van de dienstverlening van Funil. De koppelingen van onze webshop naar de nieuwsbrief zijn goed opgebouwd en geautomatiseerd. Dankzij de goede bereikbaarheid en expertise van Funil zijn wij zeer tevreden!

Marcus Steinmann – Eigenaar Today’s best deal
 

MCB Nederland

Wij waren blij verrast dat onze maatwerk social media oplossing zonder fouten of problemen, professioneel geïmplementeerd is door Funil, iets wat ik niet gewend ben bij technische trajecten met andere partijen.

Edwin Vlems – Marketing manager MCB Nederland
 

Backoffice MKB

De samenwerking met Funil heeft ons veel voordeel opgeleverd. De 'op maat benadering' binnen de flexibele Funil marketing database omgeving heeft het mogelijk gemaakt onze complexe marketingprocessen goed te ondersteunen.

Rinze Bouius – Directeur Backoffice MKB
 

Hoofbosch Beleggingsfonds

Na teleurstellende ervaringen met een vorig pakket bleek MailPlus een schot in de roos. Het makkelijke en snelle contact met het Funil-team maakt het plaatje voor mij af.

Robbert-Jan Engels – Directeur Hoofbosch Beleggingsfonds
 

ZET Solutions

Service, klantgerichtheid, kennis, kwaliteit en afspraken nakomen zijn de redenen waarom we al lange tijd samenwerken met Funil.

Olaf Stuurman – Senior Account manager ZET Solutions, specialist in Single Sign-On en e-facturatie
 

dental partners Rotterdam

Ik dacht altijd dat een website onderhouden een moeilijke en tijdrovende aangelegenheid was. Met het Funil CMS is het echter zeer eenvoudig en in een handomdraai gedaan.

Ronald Rooijers – Directeur dental partners Rotterdam
 

Motorimport A.J. Huige B.V.

Motorimport A.J. Huige B.V. -Rotterdam is al jaren een tevreden klant bij Funil.
Snelle service, korte lijnen, ieder idee een uitdaging.

A. Rijken Huige – Directrice Motorimport A.J. Huige B.V.

 

Cases

Bekijk de cases om te zien wat we gerealiseerd hebben voor onze klanten.

Ga naar de pagina met cases »